Over Veer Carpets

Veer Carpets is vanuit een passie voor interieur opgericht door twee broers, Richard en Dennis Veer. Bent u op zoek naar woonartikelen voor uw winkel of webshop? Veer Carpets is een groothandel in vloerkleden, karpetten en accessoires. Met ruim 25 jaar ervaring en kennis van het vak is Veer Carpets een gevestigde naam in de woonbranche. Wij vinden het belangrijk de laatste ontwikkelingen te volgen en regelmatig beurzen te bezoeken. Op deze manier blijven wij ons verdiepen in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur.

Met een aantal verkooppunten in Nederland is er altijd wel een plaats in de buurt waar u onze producten kunt vinden. Bekijk onze verkooppunten hier. Of bekijk onze producten in onze showroom in Heemskerk. Hoewel wij een groothandel zijn, bent u als particulier ook van harte welkom!

Bent u geïnteresseerd geworden in de producten van Veer Carpets? Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor verdere informatie!

Wat bieden wij?

  • Een ruim assortiment
  • Kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Aantrekkelijke marges
  • Een showroom, de koffie staat klaar!
  • Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar

Met uw persoonlijke account kunt u inloggen op onze webshop en via ons business systeem bestellingen plaatsen. Vraag een account aan via info@veercarpets.nl of neem telefonisch contact (+31) 251769079 met ons op!

Openingstijden
Maandag8.00 - 17.00
Dinsdag8.00 - 17.00
Woendag8.00 - 17.00
Donderdag8.00 - 17.00
Vrijdag8.00 - 17.00
Zaterdagop afspraak
ZondagGesloten
Scroll naar top