Over ons

Banner Veercarpets Over Ons

Over Veer Carpets

Met jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van vloerkleden is Veer Carpets een gevestigde naam in de Interieurbranche. Vanuit een passie voor interieur opgericht door 2 broers, Richard en Dennis Veer. Nu 25 jaar later, is onze liefde om elk thuis een stukje mooier te maken onveranderd.

Een vloerkleed van Veer geeft het interieur extra sfeer!

Een uitgebreid aanbod

Handgeknoopt, hoogpolig of geprint, alles is onder één dak aanwezig. Veer Carpets biedt een complete collectie aan stijlen. Van modern, chique en trendy tot verschillende motieven in zowel rechthoekige als ronde vloerkleden. Alles is mogelijk en kwaliteit staat altijd voorop.

Direct uit voorraad leverbaar

Wij ontwikkelen en importeren onze collectie vanuit de hele wereld en houden daarnaast een nauwe samenwerking aan met onze fabrikanten. De ontwerpen van Veer Carpets komen tot leven in landen als India, China, Turkije en Oostenrijk. Door de juiste mix van verschillende ingrediënten onstaan de mooiste ideeën en designs. Zo hoort daar in onze mening een grote voorraad bij in ons magazijn te Heemskerk, Noord-Holland om de klant snel te kunnen bedienen.

Bent u geïnteresseerd geworden in de producten van Veer Carpets? Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor verdere informatie!

Wat bieden wij?

  • Een ruim assortiment
  • Kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • Aantrekkelijke marges
  • Een eigen showroom
  • Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar

Met uw persoonlijke account kunt u inloggen op onze webshop en via ons business systeem bestellingen plaatsen. Vraag een account aan via info@veercarpets.nl of neem telefonisch contact (+31) 251769079 met ons op!

Openingstijden

Maandag8.00 – 17.00
Dinsdag8.00 – 17.00
Woensdag8.00 – 17.00
Donderdag8.00 – 17.00
Vrijdag8.00 – 17.00
Zaterdagop afspraak
Zondaggesloten
Scroll naar boven